COMBO

PROJECTE COMBO

 

La paraula COMBO significa conjunt de coses que combinen entre si de forma harmònica. S’utilitza sobre tot en la música per definir els diferents grups d’una escola de música que toquen junts encara que siguin diferents estils.

A l’institut escola tenim dos combos que estan formats per alumnes de 1r i 2n d’ESO (combo 1)  i alumnes de 3r d’ESO (combo 2).

El Combo te la finalitat de muntar concerts de música que després seran oferts en forma d’espectacle en diferents actes programats del calendari escolar. És per això que va dirigit a alumnes que ja tenen un nivell de música avançat que els permet entendre indicacions del professor durant les classes que després podran treballar a casa de manera autònoma.

Els concerts del combo comporten una dificultat tècnica important ja que s’ha de transportar tot el material des de l’escola al lloc del concert, muntar els equips, fer prova de so… Normalment, comptem amb la col·laboració com a tècnic de so d’un pare del centre que ens ajuda durant els concerts.

Els últims concerts que s’han fet del combo han estat a la setmana cultural, aquí podeu veure uns videos:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s