CANTÀNIA 2015

CANTANIA

Cantània és un projecte d’òpera participativa dirigit a alumnes del cicle mitjà i superior de Primària que canten acompanyats d’una orquestra de músics professionals. Cada any s’estrena una obra contemporània encarregada a compositors i escriptors de reconegut prestigi, tenint en compte les característiques vocals dels infants. Cantània és una activitat amb diferents fases d’actuació: sessions de formació amb el professorat, treball a la seva aula, i concerts finals interpretats per l’alumnat inscrit.

IMG_20150519_184021          IMG_20150519_184050

L’objectiu és organitzar un acte per als alumnes que, per les característiques globals pensades exclusivament per a ells, per la qualitat artística i per la implicació personal i col·lectiva en l’acte, es converteixi en una vivència musical important i inoblidable per a tots i totes.

ALGUNS ASSAIGS

Moltes classes es dediquen a assajar intensament la cantata per aconseguir el millor resultat a l’hora de fer el concert.

IMG_20150508_110032

ELS CONCERTS

El dia del concert és ben especial, els alumnes i els seus mestres de música són citats dues hores abans al teatre. A la nostra escola ens toca representar la cantata al Kursaal de Manresa. L’activitat és molt intensa. Cal fer un assaig general amb totes les escoles que hi participen. Després un descans i finalment el concert. Quan s’obre el teló és un moment molt emocionant. Les famílies estan expectants i els alumnes amb ganes de donar el millor de si mateixos. Ha arribat el moment de la màgia de l’espectacle.

CONCERT DE LA CANTÀNIA 2015 “AL BELL MIG DE LA TERRA” A L’AUDITORI DE BARCELONA    

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s